Reklame, informasjonsfilm, musikkvideo, events

Vi hjelper deg å realisere dine idéer.

Film og foto fra luften

Vi har lang erfaring med fly- og dronefoto.

FILMARBEIDERE

Vi kan bistå - enten selv eller gjennom vårt nettverk av flinke frilansere

FILMPRODUKSJON

En film består egentlig av mange puslebrikker...

En sentral del av arbeidet vi gjør, er å lage en idé og en plan på hvordan oppgaven skal løses. Det betyr research, snakke med de involverte og skrive manus eller kjøreplaner. Den kreative prosessen er viktig og driver vårt engasjement for faget. Hvert prosjekt er unikt – noe som innebærer en stor fleksibilitet på hvordan vi løser oppgaver.

Det er altså mange detaljer som må på plass for at vi kan være sikker på at vi løser oppgaven på riktig måte. Alle disse detaljene er brikker, som til sammen skal danne en film alle er fornøyd med.

 

Vi har bakgrunn fra den prestisjefylte Norske Film- og TV-skolen på Lillehammer, og har levert innhold til alt fra student/oppstartsbedrifter, til tunge aktører som NRK, TV2, NTNU, og Ringsaker Museum.

Reklame – eller profileringsfilm – er inne i et skifte. Før var det dyre produksjoner for TV som dominerte. Nå ser vi en forflytning til nye plattformer som Facebook, Youtube, Instagram og Snapchat. Utviklingen har samtidig gjort at vegen til lokal kinoreklame også er kortere. Disse plattformene, samt en enorm teknologisk utvikling på utstyrs siden, åpner for billigere produksjoner – det betyr ikke at kvaliteten trenger å bli dårligere, men heller at man kan få produsert reklamefilm i svært god kvalitet, til en langt lavere pris.

1x1_0003_24899677_1507976115954268_7589146552772597350_n
1x1_0004

DRONEFILM & FOTO

1x1_0002

Vi har lang erfaring med avansert fly- og dronefoto, og har levert for alt fra kortfilmer til film og TV-produksjoner som Anno (NRK).

I samarbeid med våre faste Effektmakere og 3D-artiser kan vi også implementere 3D-modeller i både stillfoto og film. Modellene kan variere fra enkle markører til detajerte modeller. Vi kan designe modellene fra bunn, gjenskape tegninger, eller ta i bruk eksisterende 3D-modeller.

Ved å kombinere 3D-modeller med dronevideo kan vi skape spennende konsept og visualiseringer.

CREW

Trenger du fotograf? klipper? produksjonsleder? vj? ..

Vi har erfaring fra både små og store produksjoner og har blant annet bidratt på produksjoner som Markus & Martinus (dokumentar), Anno (NRK), Nattpatruljen (Max) og American Burger (spillefilm).

 

Skal du filme i Midt-Norge over en lengre periode kan vi også bistå med å finne lokale fagfolk, da vi har et stort nettverk og god kjennskap til bransjen.

1x1_0006

Hvorfor Puzzle?

Det beste utstyret

Vi har det beste tekniske utstyret på markedet hvilket gjør oss kostnadseffektiv og istand til å levere topp kvalitet

10 års erfaring

I filmbransjen blir du aldri utlært. Vår erfaring gjør oss i stand til å hente det maksimale ut av budsjettrammen

Profesjonell postproduksjon

Visste du at filmen ikke bare skal klippes, men også fargebehandles, lydlegges, og gjerne tilpasses en rekke formater?