puzzle
sidefoto3

En film består egentlig av mange puslebrikker...

En sentral del av arbeidet vi gjør, er å lage en idé og en plan på hvordan oppgaven skal løses. Det betyr research, snakke med de involverte og skrive manus eller kjøreplaner. Den kreative prosessen er viktig og driver vårt engasjement for faget. Hvert prosjekt er unikt – noe som innebærer en stor fleksibilitet på hvordan vi løser oppgaver.

Det er altså mange detaljer som må på plass for at vi kan være sikker på at vi løser oppgaven på riktig måte. Alle disse detaljene er brikker, som til sammen skal danne en film alle er fornøyd med.

Vi har bakgrunn fra den prestisjefylte Norske Film- og TV-skolen på Lillehammer, og har levert innhold til alt fra student/oppstartsbedrifter, til tunge aktører som NRK, TV2, NTNU, og Ringsaker Museum.

Du når oss på telefon 92 42 72 81 eller puzzle@puzzlefilm.no

Vi har produsert og jobbet på en lang rekke filmer som ikke kan ligge åpent på vår nettside på grunn av begrensninger i visningsrettighetene. Her finner du noen av dem..

SMÅ OG STORE PROSJEKT

Reklame og profileringsfilm er inne i et skifte. Før var det dyre produksjoner for TV som dominerte. Nå ser vi en forflytning til nye plattformer som Facebook, Youtube, Instagram og Snapchat. Utviklingen har samtidig gjort at vegen til lokal kinoreklame også er kortere. Disse plattformene, samt en enorm teknologisk utvikling på utstyrs siden, åpner for billigere produksjoner – det betyr ikke at kvaliteten trenger å bli dårligere, men heller at man kan få produsert reklamefilm i svært god kvalitet, til en langt lavere pris.

TV PRODUKSJON

np1

Vi har bidratt på en lang rekke TV-produkskjoner

4-stjerners middag, TV Norge
X-faktor, TV2
Styrkeprøven, TV2
Nattpatruljen, Max
Anno, NRK
Kjærlighet for alle, TV2 Sumo

.. for å nevne noen.

DOKUMENTARFILM

portfolio11

«Ingenting blir så raskt glemt som en fotballkamp»
..har Nils Arne Eggen postulert i flere sammenhenger. Nå er 100 år med fotballhistorie forbi. Filmen om Rosenborg skal sørge for at historien ikke blir glemt.

Da den lille guttegjengen fra arbeiderklasse-bydelen Møllenberg i Trondheim stiftet Rosenborg Ballklubb i 1917 kunne de umulig ha ant hva de hadde påbegynt. Historien om Rosenborg er historien om en klubb som brøt alle barrierer ved å bli et av verdens beste fotballag på 1990-tallet. Rosenborg – Mer enn et fotball lag» vil lanseres i klubbens jubileumsår, og er en skildring av menneskelig og samfunnsmessig utvikling de siste hundre år


bits & Bytes

Om kampen for et fritt, åpent Internett

100 ÅR MED ROSENBORG
Dokumentarfilm for kino og TV laget i forbindelse med klubbens 100års jubileum

Til Valhall
Emil Weber Meeks reise til UFC Championships.
♣ Honorable mention, AMDOC (Palm Springs) 2018
♣ Best foreign language film, Int. filmmaker festival Milan 2018
♣ Official selection, European cinematography awards (ECA) 2018


Venstrebeint

Fotballspilleren John Arne Riises karriere.
♦ Vist på MAX
♦ Vist på American Doc.Film festival

KORT / FIKSJONSFILM

Min Siste Bull (Regi: Onur Genc)
Hvis du måtte velge en siste sang før du døde, hvilken ville det være? Dette er spørsmålet protagonisten i ”Min siste Bull” får, i det en mann retter en revolver mot hodet hans. Hovedpersonen i filmen, Kristofer Hivju, spiller i dag en viktig rolle i TV-serien Game Of Thrones. "Bull" ble vist på festivaler både i Europa og USA

Sukse$$
Hva er suksess?
Filmen tar et lett og humoristisk blikk på et valg alle mennesker i Norge må ta.

Bestefars bildemysterium

Komposisjon (Regi: Onur Genc)

REKLAME OG OPPDRAG

Næringsforeninga i Trondheim

Nidaros Rollerderby

Dogu

Næringsforeninga i Trondheim