showroom

puzzlefilm-logo_sort

Showreel

En film består egentlig av mange puslebrikker...

En sentral del av arbeidet vi gjør, er å lage en idé og en plan på hvordan oppgaven skal løses. Det betyr research, snakke med de involverte og skrive manus eller kjøreplaner. Den kreative prosessen er viktig og driver vårt engasjement for faget. Hvert prosjekt er unikt – noe som innebærer en stor fleksibilitet på hvordan vi løser oppgaver.

Det er altså mange detaljer som må på plass for at vi kan være sikker på at vi løser oppgaven på riktig måte. Alle disse detaljene er brikker, som til sammen skal danne en film alle er fornøyd med.

 

Vi har bakgrunn fra den prestisjefylte Norske Film- og TV-skolen på Lillehammer, og har levert innhold til alt fra student/oppstartsbedrifter, til tunge aktører som NRK, TV2, NTNU, og Ringsaker Museum.

Reklame – eller profileringsfilm – er inne i et skifte. Før var det dyre produksjoner for TV som dominerte. Nå ser vi en forflytning til nye plattformer som Facebook, Youtube, Instagram og Snapchat. Utviklingen har samtidig gjort at vegen til lokal kinoreklame også er kortere. Disse plattformene, samt en enorm teknologisk utvikling på utstyrs siden, åpner for billigere produksjoner – det betyr ikke at kvaliteten trenger å bli dårligere, men heller at man kan få produsert reklamefilm i svært god kvalitet, til en langt lavere pris.

I tillegg til å produsere film på oppdrag leies vi inn av andre lokale og nasjonale selskap, samt produserer egne dokumentarfilmer for tv og kino. Vi kan nevne “Nattpatruljen” (TV Max), “Anno” (NRK), dokumentarene “Venstrebeint” og “Til Valhall”. Sistnevnte har høstet flere internasjonale anmerkelser (Best foreign language documentary på MIlano international film festival, honorable mention ved Palm Springs’ American Documentary Film Festival,..). I 2017 lanserte vi får første selvproduserte dokumentarfilm “100 år med Rosenborg” på kino og TV.

Portefølje

Kjøpmannsgata 23, Trondheim | Mob: 938 41 342 | Epost: post@puzzlefilm.no | Orgnr: 916 510 535